• 2018-2019

    7th & 8th GRADE STAR SCHEDULE

     

    Period: STAR  Time: 8:00-8:35 (35 Minute Session)
    Period: 1  Time: 8:38-9:45 (67 Minute Session)
    Period: 2  Time: 9:48-10:55 (67 Minute Session)
    Period: 3  Time: 10:58-12:30 (92 Minute Session including lunch)
    Period: 4  Time: 12:33-1:40 (67 Minute Session)
    Period: 5  Time: 1:43-2:50 (67 Minute Session)

     


    Lunch times: 
    7th Grade: 11:00-11:25
    8th Grade: 11:35-12:00
    6th Grade Red Team: 12:10-12:35
    6th Grade Blue Team: 12:45-1:10